Warsztaty kulinarne „Poeksperymentuj w kuchni” (19.09.24)
W czwartek budynek GOK wypełnił się po raz kolejny zachęcającymi zapachami potraw przygotowywanych przez uczestników projektu „Żyć z pasją” biorących udział w warsztatach kulinarnych „Poeksperymentuj w kuchni”. Warsztaty były prowadzone przez Panie Krystynę Prusik oraz Elżbietę Czajkowską z KGW w Brudzawkach. W ramach warsztatów przygotowywane były: racuchy z dyni, udka faszerowane, pierś w porach, sałatka selerowa, pieczone kartofelki oraz ciasto 3bit.
W imieniu uczestników warsztatów dziękujemy bardzo serdecznie Paniom za przekazaną wiedzę i pomysły – potrawy były przepyszne!
Warsztaty dofinansowane zostały ze środków programu „Działaj Lokalnie” Polsko – Amerykańskiej Fundacji Wolności realizowanego przez Akademię Rozwoju Filantropii w Polsce oraz Stowarzyszenie Kuźnia Inicjatyw Lokalnych w Lisewie.